Kadir Gecesi Mesajları, Resimli Kadir Gecesi sözleri sayfamızda; Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine ilişkin uzun ve anlamlı mesajları bulabilirsiniz. Kadir Gecesi öncesinde ve gecesinde sevdiklerinize gönderebilir, WhatsApp, Facebook ve Instagram profillerinizde paylaşabilirsiniz. 5 Nisan Cuma günü idrak edilecek Kadir Gecesinde ailenize, akrabalarınıza, sevdiklerinize gönderebileceğiniz birbirinden Güzel Kadir Gecesi Mesajları 2024 ve Resimli Kadir Gecesi sözlerini bulabilirsiniz.

Kadir Gecesi Mesajları

guzel kadir gecesi sozleri 1

Bugün unuttuğum kişileri hatırladığım gün değil, çok sevdiğim kişileri dua ile andığım özel bir gündür. ‘Ben beni seven ümmetimi almadan cennete gitmem’ diyen bir Peygamberin (s.a.v) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile kandilimiz mübarek olsun.

guzel kadir gecesi sozleri 2

♥ Irmak vadiden, sevda denizden, dua yürekten kopar gelir. Yüreğimdeki duaya ortak ettim seni. Sende dualarından mahrum etme beni. Dostun hası huzur verir, muhabbeti ömür verir, yüzündeki tebessüm cemali Resul’den gelir. Rabbim ömrüne ömür, gönlüne huzur versin. Kadir geceniz mübarek olsun.

Resimli Kadir Gecesi Sözleri;

♥ Rabbim dualı bir hayat yaşayan, duasını hayatına taşıyan, başkalarının duasını alan ve duası kabul olan kullarından eylesin. Hayırlı Kandiller.

guzel kadir gecesi sozleri 3

♥ Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz kutlu olsun.

guzel kadir gecesi sozleri 4

♥ Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece serinletmesi dileğiyle. Kandiliniz Kutlu olsun.

guzel kadir gecesi sozleri 5

♥ Geçmişin bugünle, ışığın gölgeyle umudun gerçekle, ışığın gölgeyle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere. Kandiliniz mübarek olsun.

Kadir Gecesi Sözleri

guzel kadir gecesi sozleri 6

Allah’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Kandiliniz mübarek olsun.

Kadir Gecesi ile ilgili anlamlı sözler;

guzel kadir gecesi sozleri 7

En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukların avuçlarında ve en sonsuz sevgilerin gönlünce yaşayacağı nice mutlu kandillere.

guzel kadir gecesi sozleri 8

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun belki yorgun yine de mutlu yine de sevgi dolu nice kandillere.

guzel kadir gecesi sozleri 9

İlahi esintilerin kalpleri serinlettiği, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle. Kandilinizi mübarek olsun.

guzel kadir gecesi sozleri 10

♥ Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammed (s.a.s)’i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandillere…

guzel kadir gecesi sozleri 11

♥ Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e! Hayırlı kandiller.

♥ Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

guzel kadir gecesi sozleri 12

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kadir gecesiniz hayırlı olsun !

guzel kadir gecesi sozleri 13

♥ Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak Kadir Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

Kadir Gecesi mesajları 2024;

guzel kadir gecesi sozleri 14

Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Kadir Gecesi‘nde, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Kadir gecesiniz mübarek olsun!

♥ Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar. Rabbim o nasiplilerden eylesin, hayırlı kandiller.

guzel kadir gecesi sozleri 15

Kuran’ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum Kadir gecemiz mübarek olsun.

guzel kadir gecesi sozleri 16

♥ Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi olan Kadir Gecesinde, kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Hayırlı kandiller.

♥ Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun.

guzel kadir gecesi sozleri 17

♥ Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Kadir Gecesi kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun. Kandiliniz mübarek olsun.

guzel kadir gecesi sozleri 18

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kadir Gecemiz mübarek olsun.

Kadir Gecesi Sözleri 2023

guzel kadir gecesi sozleri 19

♥ Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul, Kadir Geceniz mübarek olsun!

guzel kadir gecesi sozleri 20

Bir damla umut serpilsin yüreğine, bin tatlı umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün duaların kabul, Kadir Gecen mübarek olsun.

Kadir Gecesi Mesajları

♥ Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle hayırlı kandiller.

♥ Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle nice kandiller.

♥ Kalpler vardır ,sevgiyi yasatmak için, insanlar vardır, dostluğu paylaşmak için, Mübarek günler vardır, Beraberce kutlamak için Kandiliniz Mübarek Olsun.

♥ Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

♥ Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e Hayırlı kandiller!

guzel kadir gecesi sozleri 21

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

Kadir Gecesi ile ilgili mesajlar;

♥ Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

♥ Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece Kadir gecen mübarek olsun.

♥ Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin!

♥ Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

♥ O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar? ta şafak sökünceye dek! Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.

Kadir Gecesi ile ilgili Mesajlar

♥ Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Kadir Gecesi’nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun Kadir geceniz mübarek olsun!

♥ Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

♥ Mübarek Beraat kandilinizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Berat Kandiliniz mübarek olsun!

♥ Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Kadir Geceniz mübarek olsun..

♥ Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

Kadir Gecesi anlamlı sözler;

♥ Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

♥ Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla’ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün Beraat kandili, kandilin mübarek olsun.

♥ Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kadir Geceniz Mübarek Olsun.

♥ Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.

Kadir Gecesi Mesajları

♥ Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Kandiliniz mübarek olsun.

♥ Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Kadir Geceniz Mübarek Olsun.

♥ Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Kandiliniz mübarek olsun..

♥ Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler, mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler…. Kadir Geceniz Mübarek Olsun…

♥ Oruçlu için iki sevinç vardır: Biri, orucu açtığı zamanki sevincidir; diğeri de Rabbi’ne kavuştuğu zamanki sevincidir. Oruçlunun ağzından çıkan koku, Allah indinde misk kokusundan daha hoştur. Kadir Geceniz Mübarek Olsun…

♥ Oruçlu olan kimse, bir kimsenin aleyhinde bulunmadıkça veyahut eza ve cefa yapmadıkça, ta orucunu bozuncaya kadar ibadettedir. Kadir Geceniz Mübarek Olsun…

♥ Kadir Geceniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun! Hayırlı İyi Kandiller…

♥ Bazen yenik düştük zamana, esiri olduk anlamsız koşturmaların ve fakat adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç unutmadık. Kandiliniz mübarek olsun.

Kadir Gecesi ile güzel sözler;

♥ Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

♥ Sâde duygular yükselsin göklere, yükseklerde hafakan, gözlerde yaşlar, ona susamış dudaklar kadar, açılan eller var. Kandiliniz mübarek olsun.

♥ Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!

♥ İslam’ın nurlu yüzü kalbine dolsun Makamınız cennet Hz. Muhammed komşunuz olsun Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Kandiliniz mübarek olsun!

♥ Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Kadir Geceniz mübarek olsun.

♥ Binlerce çiçek var, ama gül başka. Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca gün var, ama bugün başka, Kadir Geceniz mübarek olsun.

♥ Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

♥ Yüzünden gülücük, kalbinden sevgi, bedeninden sağlık, çevrende dostluk, ömründen huzur ve neşe eksik olmasın! Hayırlı Kandiller.

♥ Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana, kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi, tüylerinde nur var. Senin de kalbin nurla dolsun kadir gecen mübarek olsun.

♥ Bu mübarek gecede dualarınız kabul ve makbul olması dileklerimle, Kadir Gecenizi kutlar, size ve sevdiklerinize hayırlara vesile olmasını dilerim.

Gözleriniz ışık dolsun, gözleriniz iman aşkına boğulsun, avuçlarınız dua dolu olsun, Kadir geceniz mübarek olsun.

♥ Hayırlı Kandiller… Yüce Rabbim bu güzel gecede bizlere onun rızasını kazanacak ameli versin, Kadir geceniz hayırlı olsun.

♥ Kadir Gecesi bu gece İslam aleminde namazlar ve okunacak dualarla ifa edilecek. Sizde sevdiklerinizin Kadir Gecesi’ni kutlamak isterseniz, işte en güzel kadir gecesi mesajları.

♥ Ellerini aç melekler gül koysun, gülü kokla ki kalbin sevgiyle dolsun. Bu dünya sana ve sevdiklerine cennet olsun. Hayırlı Kadir Geceleriniz olsun…

Sevgi hak edenin, umut sabredenin, zafer inananın, mutluluk bekleyenin, bunların tümü senin ve sevdiklerinin olsun. Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.

♥ Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Hayırlı Kandiller.

♥ Her keder bir kader ile takdir edilir. Ve kedere değil kadere boyun bükenler nur ile temizlenir. Rabbim güzel yazılmış bir kader ve ona tebessümle boyun eğen bir teslimiyet nasip etsin. Dua ile hayırlı Kadir Geceleriniz olsun…

Yüreğine bin damla serpilsin ki yüreğin ferahlasın, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun ki huzur dolu bir yaşamın olsun, bu mübarek Kadir gecesinde tüm dualarınız kabul olunsun.

♥ Her yerde haddini bilen, gönül aynasını silen, mahşerde beraat edip yüzü gülen kullarından eyle bizleri Ya Rabbim. Hayırlı Kadir Geceleriniz olsun…

Huzurlu kalpler vardır sevgiyi paylaşıp büyütmek için, kıymetli insanlar vardır dostluğu yaşatmak için, mübarek kandiller vardır dua etmek ve af dilemek için… Bu mübarek gecenin hakkımızda hayırlara vesile olması dileğiyle hayırlı kandiller.

♥ Bu değerli Kadir gecesinde, kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin Rabbi olan bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah (c.c.) tüm dualarınızı kabul etsin. Hayırlı Kandiller.

Beden de baş ne ise imanda da sabır aynıdır. Başsız beden olmayacağı gibi sabırsız da iman olmaz. Kişinin sözü aklını ve faziletini gösterir. Hayırlı Kadir Geceleriniz olsun.

♥ Allah’ü Teâla iki cihanda cümlemizi aziz ve bahtiyar eylesin. Cennetiyle, cemaliyle müşerref eylesin. Rıdvan-ı Ekber’ine vasıl eylesin. Kadir geceniz mübarek olsun…

Yüreklerin bir attığı duaların gökyüzüne yükseldiği mübarek Kadir Gecesinin hayırlara vesile olmasını ve ömrünüzün sağlık, huzur ve iman dolu geçmesini dilerim.

♥ En son ve hakiki din olan İslam’ın yaşantımızdaki en önemli yönlendirici unsur olmasını, adalet ve dürüstlüğün hakim olduğu sevgi dolu mutlu günlerle birlikte temenni ve niyaz eylerim. Kadir Geceniz kutlu olsun…

Kul bittim dediği anda Rabbi yettim der. Dermanı kulda aramamak, ellerimizi hep ona açmak ve dualarda unutulmamak dileğiyle Kadir geceniz mübarek olsun.

♥ Sen öyle bir insan ol ki akıllara dursun sen ona buna değil Allah’a kulsun sen zulmetler için de parlayan nursun senin gibi dostun Kadir Gecesi Mübarek olsun.

Bir bayram gülüşü savur göklere eski zamanlara, gülücükler getirsin, öyle içten, öyle samimi olsun, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Hayırlı Kandiller.

♥ Güneş geçer gece gelir. Yaşam biter, ölüm gelir. Unutulduğunu sansa da insan, her önemli günde akla ilk yürekten sevilenler gelir. Yüzünde nur, aklında ilim, kalbinde Allah, La ilahe illallah. Kadir geceniz mübarek olsun.

♥ Mübarek Kadir Gecenizin en derin sevgi ve saygılarımla kutlarım. Dareyn’de cümlemize afiyet ve selametler dilerim. Nice mutlu ve kutlu günlere saadet, devlet, izzet ve şefkatle erişmenizi temenni ve niyaz ederi. Kadir Geceniz mübarek olsun…

Kardeşliğin, dostluğun, sevginin, umudun hayatınızda hep olduğu, dualarınızın kabul edildiği bir Kadir Gecesi geçirmeniz dileklerimle Kandilinizi tebrik ederim.

♥ Cennet nerededir bilir misin? Gülen gözlerde, tatlı sözlerde, mutlu yüzlerdedir. Bazen gecelerde, bazen gündüzlerdedir. Ama en güzeli

♥ Sade duygular yükselsin göklere, yükseklerde hafakan, gözlerde yaşlar, ona susamış dudaklar kadar, açılan eller var. Kadir Geceniz Mübarek Olsun.

Ya Rabbim, cezadan affına sığınırım, gazabından rızana sığınırım, senden sana sığınırım. Zatın yücedir, seni övmek için kelime bulamıyorum. Sen kendini övdüğün gibisin. (Peygamberimizin Kandil Duası) ÂMİN… Hayırlı Kandiller.

♥ Ne zaman ki iyi kilerimiz keşkelerimizden önde gider; O zaman hayatı yaşarız. Oysa çoğumuzu hayat yaşıyor. İyi kilerle dolu bir yaşam dileğiyle hayırlı kandiller.

Arşı Ala’nın kapılarının ardına kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı bu mübarek bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle! Kadir Geceniz mübarek olsun.

♥ Ey Rabbim, dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslam’ın yolundan ayırma. Kadir Geceniz mübarek olsun…

♥ Ömrüne ömür katılsın, gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek gecede melekler dört bir yanını sarsın. Derdine derman, gönlüne iman dolsun. Kadir Geceniz mübarek olsun…

Ey Rabbim! Razı olacağın amellerle süsle ömrümüzü, Razı olacağın kullarından eyle bizi. Kadir Geceniz Mübarek Olsun.

♥ Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur getirsin. Mübarek Kadir Geceniz hayırlı olsun…

Tüm yürekler sevinç dolsun. Umutlarınız gerçek olsun. Acılarınız unutulsun. Dualarınız kabul ve mübarek Kadir Geceniz hayırlara vesile olsun…

♥ Kul fanidir, yol mukaddes. Bir gün verilecek son nefes. Ne makam kalıcı, ne de heves. Sadece Kurandır gerçek adres. Yüreğin cennet gibi güzel, cennet senin gibi özel yüreklerle dolsun. Kadir Geceniz mübarek olsun…

♥ Merhameti sonsuz olan yüce Allah, kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın O’nun yüce katına iletilmesine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

Bugün kandil bugün kadir gecesi Allah ettiğiniz Duâlarınızı kabul etsin inşallah Kandiliniz mübarek olsun.

♥ Her kim, imanından dolayı ve mükafatını yalnız Allah’tan umarak Kadir Gecesi’ni ihya ederse, geçmiş günahları affedilir.
Hz. Muhammed (s.a.v). Bugün ettiğimiz bütün ibadet ve dualarımız kabul olsun. Kadir geceniz mübarek olsun.

♥ Gönül dünyanda ‘ALLAH’ I bulduysan, ölüm de güzeldir, ömür de. Eğer kalbini ALLAH’IN isimleriyle süslediysen nefes almakta güzeldir, vermekte. Yolun ‘HAK’ yoluysa koşmakta güzeldir, yürümekte.. Hz. İbrahim (a.s) gibi teslim oldun mu ALLAH’A ateşe atılsan da gül olmakta güzeldir, kül olmakta. bu mübarek günde affedilmek duasıyla… Hayırlı Kandiller.

♥ Allah dualarınızı kabul ediyorsa, bu sizin imanınızı arttırır. Geciktiriyorsa bu sizin sabrınızı arttırır. Eğer kabul etmiyorsa, biliniz ki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır. Unutmayalım ki Rabbim ihmal değil imtihan eder. Hayırlı Kandiller.

Yakınlık ne mekânda ne zamandadır sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır Kadir Geceniz mübarek olsun.

♥ Bizlere bir ikram olarak sunulan bu kutsal kadir gecesinde dualarımızdan insanlığın huzuru, sevgi ve kardeşliğin sağlanması ve devamı için bizlere daha fazla güç, iman vermesi için yakaralım. Sevgide sağlam ve cömert bir ruha sahip olmak için de yardım dileyelim. Dualarınızın kabul olması dileklerimizle; Kadir Geceniz mübarek olsun…

Bâkidir sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Kadir Geceniz mübarek olsun.

♥ Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandillin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle Kadir Geceniz mübarek olsun…

♥ Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik bu numarayı verdi. Kadir Geceniz mübarek olsun…

Mevla çekirdeğe orman gizlemiş, yılanın zehrine derman gizlemiş, tahıl tanesine harman gizlemiş, mübarek gecelere cennet gizlemiş Kadir Geceniz mübarek olsun…

♥ Allaha derin bir içtenlikle yöneldiğimiz bu gecede rahmet ve merhametin sahibi olan Yüce Rabbimizden af ve mağfireti öğrenmeliyiz. Tüm İslam aleminin mübarek Kadir gecesini kutlar; feyz ve bereketinden hepimizin istifade etmesini dileriz…

Allah’tan sevgi, sağlık ve mutluluk diler bu mübarek gecede dualarınız kabul, Kadir geceniz mübarek olsun.

♥ Bir hüküm ve karar gecesi olarak bilinen bu gecede bize düşen, Allah’a yakın olmayı başka her bir şeye yakın olmaktan daha üstün tutmaktır. Kadir gecesini Yüce Allah’a kendi iç dünyamızı açabileceğimiz, günahlarımızdan af dileyeceğimiz bir gece olarak değerlendirelim… Allah hepimizin günahlarını affetsin, dualarımızı kabul etsin… Kadir geceniz kutlu olsun…

Allah’ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Kadir Geceniz Mübarek Olsun.

♥ Kadir Gecesi, arzularımızın, tutkularımızın, bencilliklerimizin egemenliğinden, esaretinden kurtularak gerçek özgürlük beratımıza nasıl kavuşacağımızı öğretir. Kandiliniz mübarek olsun…

Rahmet, mağfiret ve arınma ayı olan Ramazan-ı şerifin son günlerine yaklaşırken, her yıl kadrimizi yüceltmek üzere gelen mübarek Kadir gecesine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz… Hayırlara vesile olması dileğiyle Kadir gecemiz kutlu olsun…

♥ Yüzünden tebessüm, kalbinden sevgi, bedeninden sağlık, çevrende dost, ömründen huzur ve neşe eksik olmasın! Kadir gecen mübarek olsun.

♥ Tüm İslam aleminin mübarek Kadir gecelerini kutluyor, bu gecenin hayır ve bereketiyle hepimizi iç huzura eriştirmesini Yüce Allahtan diliyorum… Kadir geceniz mübarek olsun…

Kadir Gecenizi tebrik eder, şahsınızın, milletimizin ve tüm İslâm âleminin hayırlarına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

♥ Yüreklerin coştuğu, ellerin duaya kalktığı bu eşsiz gecede, tüm duaların kabulü ümidiyle kandilinizi tebrik ederim.

♥ Ağaçlardan dökülen her yaprak duacınız, Müslümanlar yoldaşınız, Kuran-ı Kerim rehberiniz, Peygamber Efendimiz şefaatçiniz, Cennet son durağınız olsun. Dualarda buluşmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

Bizlere bir ikram olarak sunulan bu kutsal KADİR gecesinde dualarımızda insanlığın huzuru, sevgi ve kardeşliğin sağlanması ve devamı için bizlere daha fazla güç, iman vermesi için yakaralım. Sevgide sağlam ve cömert bir ruha sahip olmak için de yardım dileyelim. Dualarınızın kabul olması dileklerimizle; Kadir geceniz mübarek olsun…

♥ Peygamber Efendimiz buyurdular ki : “Hatırlayan güzelse, hatırlanan da güzeldir. Gül bahçesine giren ya gül olur, ya da gül kokar” manevi bollukların yaşandığı bir gece olması dileğiyle, Kadir geceniz mübarek olsun.

İbadet ve dua ile idrak ettiğiniz mübarek gecenin, hepimizin kurtuluşuna vesile olması dileği ile hayırlı kandiller.

♥ Amellerin en faziletlisi, nefislerin zorlandığı amellerdir. Allah’ım bakışımızı bir ibret, sükunetimizi bir düşünce ve sözümüzü bir zikir eyle… Dualarda unutulmamak dileğiyle Kadir geceniz hayırlı olsun.

Bu mübarek gecenin ülkemize, İslam âlemi ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden dilerim. Kadir gecemiz mübarek olsun…

♥ Güllerin en güzel kokanı, çiçeklerin en güzel açanı, hayatın en güzel anları, Allah’ın cennet mekanı sizlerin olsun, kandiliniz mübarek olsun.

♥ Bu mübarek gecede dualarınızda bizi de unutmamanız dileği ile kandilinizi tebrik eder; gecenin sağlık, huzur ve güzellikler getirmesini dilerim. Hayırlı kandiller.

Yüreği baharı beklerken, kıştan kalan hüzünlerle serpilmiş gül sevdalısı. Ruhun hangi rüzgarın ardında titriyor bilmem… Bil ki kırık dökük de olsa avuçlarına bıraktığım dualarım var. Bil ki yüreğinin göreceği çok güzel baharlar var. Ebedi baharları kucaklamak için sonsuz dua ve muhabbetle.. Hayırlı kandiller.

♥ Kadir gecesi müminlerin dualarının kabul edildiği, günahlarının af olduğu bağışlanma ve af gecesidir. Dualarınızın kabulünü ve Yüce Rabbimizin affına mazhar olanlar arasında olmanızı diler Kadir Gecenizi tebrik ederiz…

Bugün, tatlı mutluluklar dolsun yüreğine, güzellikler görünsün gözlerine; hayallerin gerçek, duaların kabul olsun. Kadir geceniz hayırlı olsun.

♥ İslam’ın nuru kalbine doğsun, yüreğin huzur bulsun. Hayatın kandil kadar berrak, gecen mübarek olsun.

Bu gece adaletsizliklere, ikiyüzlülüklere, insanı baştan çıkaran ve onu Rabbinden uzaklaştıran düşüncelere karşı gerekli duyarlılıklarla donanarak, dua ve niyazlarımızla özgürlük beratıyla taçlandırılmamız dileklerimizle; Kadir Gecemiz kutlu olsun… sozlersitesi.com

♥ Rükû, secde ve gözyaşları ile fersah fersah arşa yükselen dualarınızın karşılığını almanız temennisi ile Kadir geceniz mübarek olsun.

Kuranı Kerimde Kadir Gecesi için Leyletül kadri hayrun min elfi şehrin Kadir Gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir diye buyuruluyor. Bu nedenle bu geceyi ihya edelim.. Kadir geceniz hayırlı olsun.

♥ Yeryüzü dediğin bir koca mabed. Geldik bu mabede maksat ibadet. Üç günlük dünya için gayret üstüne gayret; Ebedi bir hayat icin gayret yok hayret! Ezanlar ederken secdeye davet, Hep yarın diyorsun oysa kim bilir ; O yarınlar belki kıyamet” Kadir Geceniz Mübarek olsun.

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara gark ettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun..

♥ Bu mübarek kandilin af ve mağfiretinize vesile olması temennisi ile hayırlı kandiller dilerim.

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandillere.

♥ Bu gece rahmet yüklü bulutlardan yağan af ve mağfiretten istifade etmeniz temennisi ile kandiliniz mübarek olsun.

Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer. Hayırlı Kandiller.

Kadir Gecesi Telefon Mesajları

Kuran’ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum kadir geceniz mübarek olsun.

♥ Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Kadir geceniz mübarek olsun…

♥ Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul Kadir Geceniz mübarek olsun!

Mübarek Kadir Gecenizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

♥ Allah’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Kadir geceniz mübarek olsun…

İslam’ın nurlu yüzü kalbine dolsun Makamınız cennet Hz. Muhammed komşunuz olsun Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Kadir geceniz mübarek olsun…

♥ Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Kadir geceniz mübarek olsun…

Yüzünden gülücük, kalbinden sevgi, bedeninden sağlık, çevrende dostluk, ömründen huzur ve neşe eksik olmasın! Kadir geceniz mübarek olsun…

♥ Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kadir geceniz mübarek olsun…

Rüzgârın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzelliklerin sizin olsun.  Kadir geceniz mübarek olsun…

♥ Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırılsıklam etmesi dileğiyle… Kadir geceniz mübarek olsun…

Geçmişin bugünle, ışığın gölgeyle umudun gerçekle, ışığın gölgeyle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere. Kadir geceniz mübarek olsun…

♥ En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukların avuçlarında ve en sonsuz sevgilerin gönlünce yaşayacağı nice mutlu kandillere. Kadir geceniz mübarek olsun.

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice kandillere. Kadir geceniz mübarek olsun.

♥ Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, kandilinizi kutlarım. Kadir geceniz mübarek olsun.

Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammed’i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandillere. Kadir geceniz mübarek olsun.

♥ Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün melekler sizinle, dualarınız kabul kadir geceniz mübarek olsun.

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim rabbimize! Hayırlı kandiller. Kadir geceniz mübarek olsun.

♥ Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde, kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Kadir geceniz mübarek olsun.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını yüce Mevla’ya sunacağı ve o’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir kadir gecesiniz hayırlı olsun!

♥ Kadir geceniz mübarek olsun! Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Hayırlı kandiller. Kadir geceniz mübarek olsun.

Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Kadir Gecesi’nde, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun kadir gecesiniz mübarek olsun!

♥ Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak kadir gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar?  Kadir geceniz mübarek olsun.

Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir geceniz mübarek olsun.

Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller! Kadir geceniz mübarek olsun.

♥ Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle nice kandiller. Kadir geceniz mübarek olsun.

♥ Bin geceden hayırlı olan bu gece hürmetine Kuran-ı Kerim’in gönlümüzün nuru olması dileğiyle, Kadir Geceniz mübarek

Sohbete katılın

1 yorum

  1. Mübarek Kadir Gecemizi dört gözle bekliyoruz. Az kaldı vesselam…

Yorum Gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir